Microsoft Expert II

Oni koji budu izabrani da budu Microsoft Experti u obrazovanju, prisustvovaće Globalnom forumu koji će se održati u Barseloni u prvoj polovini aprila 2014. godine.

barcelona

Još jedna fantastična novost je da oni koji budu izabrani osim svega onog pomenutog u tekstu dobijaju i Microsoft Surface.

Dakle, eto dosta razloga da se prijavite na ovaj konkurs. Vaš rad može biti i na našem jeziku, a onda kada budete izabrani prevešće se rad na engleski jezik. Da podsjetim, završetak Konkursa je predviđen za 30. septembar, ali bi bilo dobro da se prijavite što prije. Kako bi stigli da do kraja konkursa završimo sve radnje oko prevoda, molim vas da prijava i Learning activities koji je prati budu postavljeni do 15. septembra.

Jedan od najvažnijih dijelova Learning activities koji prati vašu prijavu je vjerovatno filmić koji ćete postaviti na YouTube, a link na Pil-network portal. Film možete napraviti uz pomoć Movie Makera i naravno ne mora biti snimljen kamerom, ukoliko je nemate, možete staviti fotografije, radove učenika i slično, kao što ste to već radili u “Kreativnoj nastavi”

Naravno na konkursu mogu učestvovati i radovi koje ste slali za “Kreativnu nastavu” samo moraju biti prilagođeni onome što se traži ovim Konkursom, jedino je bitno da ste vi zaista autor. Ukoliko ima više vas koji su radili morate odabrati jednoga koji će predstavljati  rad, kao i sve ono što iza toga slijedi, putovanje u Barselonu, Surface itd.

Sva pitanja vezana za konkurs molim vas da šaljete na mail expert@pil.edu.me

Ovaj unos je objavljen pod Obrazovanje i označen sa , , . Zabeležite stalnu vezu.

2 reagovanja na Microsoft Expert II

  1. Povratni ping: Još malo vremena je ostalo | Rankov blog

  2. Povratni ping: Još malo vremena je ostalo | Prozor

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s