Završna konferencija Kreativna nastava 2011

Nagradni   K O N K U R SU četvrtak 30. juna 2011. u velikoj sali Zavoda za školstvo (Vaka Đurovića b.b.) sa početkom u 11:00 sati održaće se svečano dodjeljivanje nagrada i priznanja, odnosno završna konferencija konkursa “Kreativna nastava”.

Kreativna nastava je konkurs u kome učestvuju inovativni nastavnici iz Crne Gore koji na nagradni konkurs šalju svoje pripreme za čas u kojima uvode inovacije u nastavu predmeta koji se nalaze u nastavnom programu Crne Gore. Tri najbolja rada nagrađuju se vrijednim nagradama, a u „bazu znanja“ kojoj se može pristupiti putem interneta izdvojaju se i svi ostali primjeri dobre prakse, koje izdvoji komisija Zavoda. Pobjednik takmičenja u ovoj školskoj godini već je imao priliku da svoj rad predstavi kolegama iz Evrope na Microsoftovoj konferenciji koja se ove godine održala u Moskvi. Namjera nam je da osim prepoznavanja inovativnih, kreativnih i dobrih nastavnika i profesora širimo i bazu radova u kojoj će svi nastavnici nalaziti dobre primjere za unapređenje sopstvene prakse. Postojeće i nagrađene radove možete pogledati na adresi www.kreativnanastava.edu.me

Na završnoj konferenciji predviđeno je da se obrate: pomoćnica ministra prosvjete i sporta Mubera Kurpejović i direktor Zavoda za školstvo Pavle Goranović koji će i uručiti nagrade.

Dobitnici nagrada za ovu godinu su:

1. Sava Kovačević iz OŠ „Oktoih“ za rad „Na točkovima znanja“

2. Veronika Rutović, Ana Kljajević iz OŠ „21. maj“ Podgorica za rad „Putopis o Cetinju“

3. Magdalena Kilibarda iz Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola iz Nikšića za rad „Brojevi, brojevi…“

Osim ovih nagrada biće uručena i Specijalna priznanja za izabrane radove. Ukoliko ste u prilici pridružite nam se i tako podržite ideju Kreativne nastave u Crnoj Gori.

Advertisements
Ovaj unos je objavljen pod Obrazovanje i označen sa , , . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s